amsterdam :: loft living

UXUS designed a private residence located in a historic building on one of Amsterdam’s famous canals. The canal house is located in a 250m2 18th century warehouse with a panoramic view over the city. The owners wanted to keep the original open-plan layout of the space so, UXUS created a series of dramatic curtain walls, which could be opened and closed according to the needs of use. All of the decorative interior elements were selected to reflect the eclectic tastes of the owners.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s